Klimakampen

Klimakampen er begyndt i skole!

Udgivet af admin den

Eleverne på 4. og 7. årgang på Solvangskolen har været med til at videreudvikle indsatsen ´Mit Klimaansvar – Mit Klasselokale´. Det er nu blevet til en app.” – Furesø avis.

Vores nye version af kampagnen er nu med til at inspirere børn og unge til gode klimavaner 🤟 I samarbejde med Furesø Kommune og Solvangskolen har vi nemlig testet og videreudviklet Klimakampen til skoleelver. I løbet af 2023 udrulles den nye type kampagne på andre skoler i kommunen.

Kommunen havde et mål om at spare på energien på skolerne, og ville gerne inddrage eleverne i dette. I stedet for den løftede pegefinger, valgte de at vende det på hovedet med vores løsning. Nu belønnes eleverne for deres gode handlinger, og deres indsats gøres synlig gennem vores app og hjemmeside.

Det er læreren der indtaster point i vores app, så eleverne skal bare fokusere på at cykle, lukke vinduer, slukke for lyset mm. Klasserne dyster mod hinanden og det er noget der øger motivationen blandt eleverne 🌏

Gode vaner kan ikke starte for tidligt! 🌱

Læs mere på Furesø Avis (s. 25)👇
https://ugeaviser.e-pages.pub/titles/farumavis/333

Kategorier: App